Bingo op de iPhone

Het spelen van online bingo is gemakkelijker dan ooit, het kan namelijk altijd en overal. De aanbieders van bingo geven namelijk ook de mogelijkheid tot het meespelen op de iPhone. Dat is niet zo gek, want iedereen heeft een smartphone bij de hand. Online casino’s waren al langere tijd bezig met de ontwikkeling van mobiele games, maar er kan dus nu ook bingo worden gespeeld op de mobiele telefoon. Veel bingosites keren een no-deposit bonus uit aan nieuwe leden, op die manier kan jij gratis kennismaken met dit fenomeen.

Bingo Apps

De meeste bingo websites beschikken ook over een eigen applicatie. Deze app kan jij gemakkelijk installeren op jouw smartphone. In de meeste gevallen zijn de applicaties helemaal kosteloos en nemen ze ook weinig ruimte in beslag. Er kan met echt geld meegespeeld worden of met nepgeld. Enkele bekende aanbieders zijn BingoCams en BingoStreet. Soms worden er ook extra bonussen weggegeven aan leden die via de applicatie meespelen.

Voordelen van iPhone Bingo

Bingo spelen via de iPhone brengt veel vrijheid met zich mee, want je hoeft niet langer meer achter de desktop te gaan zitten voor een spelletje. Je kan op elk moment van de dag en waar je ook bent een potje bingo spelen. Het enige wat je nodig hebt is een iPhone en een goede internetverbinding. Daarnaast zijn de applicaties vaak bijzonder overzichtelijk en eenvoudig in het gebruik. Daarnaast kan je nog een mooie welkomstbonus in ontvangst nemen na inschrijven, bijvoorbeeld een verdubbeling van de eerste storting of gratis speeltegoed waarvoor geen geld overgemaakt hoeft te worden.