90 Ballen Bingo

Bingo komt tegenwoordig in verschillende varianten, maar de bekendste versie is nog altijd 90 Ballen Bingo. Eigenlijk kan de populariteit wel vergeleken worden met 70 Ballen Bingo. De versie met negentig ballen is voornamelijk bekend in Engeland, Schotland, Nederland, Nieuw-Zeeland en Australië. Net zoals elke andere versie zal het spel pas beginnen wanneer jij bingokaarten hebt aangeschaft.

Uitleg over 90 Ballen Bingo

Alle bingokaarten beschikken over drie rijen en negen kolommen. Er komen negentig getallen voor op de kaarten. Het is mogelijk om slechts één bingokaart te kopen, maar er kunnen ook tientallen kaarten per ronde worden gekocht. Bij 90 Ballen Bingo worden er elke speelronde drie prijzen uitgekeerd. De eerste prijs zal gewonnen worden door de eerste speler met één volle rij, de tweede geldprijs zal uitgekeerd worden aan de speler met twee volle rijen en de hoofdprijs gaat naar de speler die als eerste alle vijftien nummers weet weg te spelen.

Kies een bingokamer

De geldprijzen bij online bingo kunnen flink variëren. Dit komt omdat de limieten van de kamers kunnen verschillen, sommige bingokamers vragen om een minimale inzet van tien eurocent en de ander van vijftig euro. Daarnaast zal er ook gelet moeten worden op het aantal deelnemers in de kamer, want de spelers zullen voor een hogere prijzenpot zorgen. Hoe rustiger de kamer, des te lager de prijs en hoger de winstkans. Kies verstandig!

Jackpot

Bij 90 Ballen Bingo is er overigens nog één manier om een grote prijs in de wacht te slepen. Bij de meeste bingosites staan er namelijk jackpotprijzen klaar. Mocht jij binnen een x-aantal getrokken getallen al een volle kaart hebben, dan win jij de ronde en de jackpot. De hoofdprijs kan zomaar oplopen tot in de duizenden euro’s.